فلاح گفت: پروژه آسفالت روستاهای منطقه با پیگیری جذب اعتبارات اجرایی شده و در حال حاضر ۳۸ روستای دیگر در نوبت عملیات زیرسازی و آسفالت قرار دارد؛ رسیدگی به راه‌های روستایی بخشی از زندگی روزمره مردم است و ما به آن به عنوان یک اولویت نگاه می‌کنیم.

پیگیری نماینده رشت برای جذب اعتبارات آسفالت روستاها/ ۳۸ روستای دیگر در نوبت عملیات زیرسازی و آسفالت قرار دارد

مهدی فلاح، نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت به تشریح فعالیت‌ها و پیگیری‌های خود در حوزه‌های فرهنگی، اشتغال، آموزش فنی و توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی پرداخت و تاکید کرد که رویکرد وی در مسیر خدمت، حرکت به سمت حل ریشه‌ای و ساختاری مسائل است و نه اقدامات نمایشی و لحظه‌ای.

فلاح به اهمیت توسعه فرهنگی در استان گیلان اشاره کرد و افزود: در نشستی صمیمانه با جمعی از هنرمندان گیلانی و مدیرکل ارشاد استان به این نتیجه رسیدیم که حرکت‌های تبلیغاتی و مقطعی پاسخگو نیستند و دغدغه اصلی ما، شکل‌گیری یک مهندسی فرهنگی واقعی است که بتواند زیرساخت‌های لازم را برای رشد و توسعه فرهنگ در استان فراهم کند؛ بدون حمایت جدی از هنرمندان و برنامه‌ریزی منسجم، نمی‌توان انتظار داشت که فرهنگ گیلان به جایگاه واقعی خود برسد.

وی ادامه داد: تعامل مستمر با جامعه هنری، جذب اعتبارات فرهنگی و توجه ویژه به زیرساخت‌ها از جمله اقداماتی است که در دستور کار قرار دارد.

نماینده مردم رشت و خمام درباره اقدامات عملی و میدانی خود توضیح داد: بازدیدهای متعددی از کارخانه پارس خزر، شرکت توزیع برق گیلان و پروژه‌های راه‌سازی در روستاهای کدوسرا و کنارسر داشتم و این بازدیدها نشان‌دهنده تعهد ما به پیگیری امور در میدان است نه جلسات پشت درهای بسته و تصمیم‌گیری‌های صرفاً کاغذی.

فلاح یادآور شد: پروژه آسفالت این روستاها با پیگیری جذب اعتبارات اجرایی شده و در حال حاضر ۳۸ روستای دیگر در نوبت عملیات زیرسازی و آسفالت قرار دارد؛ رسیدگی به راه‌های روستایی بخشی از زندگی روزمره مردم است و ما به آن به عنوان یک اولویت نگاه می‌کنیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به بازدید از مرکز زینبیه رشت و مشکلات این حوزه گفت: مهارت‌آموزی و آموزش فنی و حرفه‌ای حوزه‌ای مغفول اما بسیار کلیدی است. امروز مهارت‌های فنی اساس اشتغال پایدار محسوب می‌شوند، اما این حوزه با مشکلات جدی مثل استهلاک تجهیزات، کمبود امکانات و بی‌توجهی به حقوق نیروهای شاغل روبرو است.

فلاح تأکید کرد: ما در مجلس و از طریق وزارت کار پیگیر رفع این مشکلات هستیم و معتقدیم باید حقوق این حوزه هم در تخصیص منابع و هم در سطح ملی به رسمیت شناخته شود.

نماینده رشت و خمام در مورد روش پیگیری مسائل یادآور شد: تمامی موضوعات از مسیر قانونی و با ارتباط مستقیم با وزرا، کمیسیون‌های تخصصی مجلس و استفاده از ظرفیت‌های نظارتی و تقنینی دنبال خواهد شد. چه در حوزه برق و انرژی، چه در فرهنگ، چه در اشتغال و آموزش، اولویت ما حل واقعی مشکلات است، نه ابلاغ بخشنامه‌هایی که در عمل اجرا نمی‌شوند.

فلاح ضمن تبریک روز خبرنگار، به نقش رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها نقش کلیدی در آگاهی‌بخشی و اصلاح امور دارند و رسانه‌هایی که نقد منصفانه و سازنده ارائه می‌دهند، متحد ما در مسیر پیشرفت و اصلاح هستند و امروز بیش از هر زمان دیگری جامعه به آگاهی‌بخشی درست و گفت‌وگوی روشن نیازمند است.

وی با اشاره به انتظارات مردم گفت: مردم رشت و خمام از ما عملکرد و پاسخگویی عملی می‌خواهند، نه شعار. ما متعهدیم که با زبان عمل و پیگیری میدانی، اعتماد آنان را پاس بداریم و مشکلات را به صورت ریشه‌ای حل کنیم./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار